FacebookDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Rehabilitációs üzem technológiai fejlesztése

Befejeződött a füzesgyarmati Rehabilitációs üzem technológiai fejlesztése.

2014. október 31-el befejeződött az új technológiai eszközök beszerzése, melyeket már az új üzemrésszel kiegészített épületben tudunk elhelyezni.

Az Alapítvány az elmúlt évben szélesítette rehabilitációs foglalkoztatás körében végzett tevékenységét, jelenleg 7 akkreditált telephelyünkön közel 450 főt foglalkoztatunk, ebből 420 fő megváltozott munkaképességű munkavállaló. Nagy igény mutatkozik a gyógynövény és gyógytea készítményekre, ezáltal azok előkészítésére, csomagolására.

A pályázat során új technológiai eszközök kerültek beszerzésre: egy 3D-s PC vezérlésű habvágógép hungarocell termékek gyártására, valamint gyógynövény, gyógytea készítmények előkészítésére, csomagolására egy komplett szárító és csomagolórendszert vásároltunk meg. A beszerzéseknek köszönhetően új piacképes tevékenységeket tudunk beindítani. A korszerű berendezések jelentősen hozzájárulnak a munkavégzés színvonalának, valamint a termelési kapacitás növekedésén túl a célcsoport foglalkozási rehabilitációjához, foglalkoztathatóságának javításához. 

Névnap

Ma 2021. április 21., szerda, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________NYERTES PROJEKTJEINK:http://osveny.hu/images/efop.jpgKonzorciumban megvalósuló projektek: