FacebookDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Rehabilitációs üzem technológiai fejlesztése

Befejeződött a füzesgyarmati Rehabilitációs üzem technológiai fejlesztése.

2014. október 31-el befejeződött az új technológiai eszközök beszerzése, melyeket már az új üzemrésszel kiegészített épületben tudunk elhelyezni.

Az Alapítvány az elmúlt évben szélesítette rehabilitációs foglalkoztatás körében végzett tevékenységét, jelenleg 7 akkreditált telephelyünkön közel 450 főt foglalkoztatunk, ebből 420 fő megváltozott munkaképességű munkavállaló. Nagy igény mutatkozik a gyógynövény és gyógytea készítményekre, ezáltal azok előkészítésére, csomagolására.

A pályázat során új technológiai eszközök kerültek beszerzésre: egy 3D-s PC vezérlésű habvágógép hungarocell termékek gyártására, valamint gyógynövény, gyógytea készítmények előkészítésére, csomagolására egy komplett szárító és csomagolórendszert vásároltunk meg. A beszerzéseknek köszönhetően új piacképes tevékenységeket tudunk beindítani. A korszerű berendezések jelentősen hozzájárulnak a munkavégzés színvonalának, valamint a termelési kapacitás növekedésén túl a célcsoport foglalkozási rehabilitációjához, foglalkoztathatóságának javításához. 

Névnap

Ma 2021. január 21., csütörtök, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________NYERTES PROJEKTJEINK:http://osveny.hu/images/efop.jpgKonzorciumban megvalósuló projektek: