FacebookDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Munkaerőpiaci szolgáltatások fejlesztése

Az Alapítvány a TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0007-es projekt keretében támogatást nyert munkaerő-piaci szolgáltatásainak fejlesztésére, melynek során a munkatársak kompetenciafejlesztése, az együttműködés megszilárdítása és növelése valósult meg, kidolgozásra került egy szervezet fejlesztési terv, valamint minőségirányítási rendszer kerül bevezetésre.

Fejlesztendő területként a sztenderdek közül egyet választottunk, ez pedig a „Szociális információnyújtás”. Ilyen típusú, különálló szolgáltatásként működő információnyújtási szolgáltatást az Ösvény Esélynövelő Alapítvány eddigi tevékenysége során nem végzett. A pszichiátriai betegek nappali ellátása keretében a rászorulókat szükség esetén ilyen típusú információkkal is segítettük, a törvényi előírásoknak megfelelően. A szociális információnyújtás, mint különálló szolgáltatás kidolgozásával célunk, hogy egy új tevékenységgel bővítsük portfóliónkat.

A szociális információnyújtásra az előbbiekben kifejtettek alapján az Alapítvány a TÁMOP-2.6.2-es konstrukcióban megvalósuló projektje keretében kezdte meg a felkészülést. A felkészülés részét képezte kompetenciafejlesztő tréningeken való részvétel, valamint a partnerekkel való együttműködés erősítésének céljából rendezvények megvalósítása. A projekt keretében megvalósult képzések közvetve vagy közvetetten hozzájárultak az Alapítvány működésének hatékonyabbá tételéhez, emellett a két rendezvény további segítséget nyújtott a partnerkapcsolatok erősítéséhez. A megvalósított tréningek átfogó célja az Alapítvány működésének, szervezeti kultúrájának, valamint az együttműködés fejlesztése volt.

A "Szociális információnyújtással" mint új szolgáltatással célunk, hogy segítsük a problémával küzdő munkát kereső személyeket, annak érdekében, hogy a munkaerő-piaci szolgáltatások igénybevételét és a munkába helyezést a szociális hátrányok ne akadályozzák.

 

Névnap

Ma 2021. április 21., szerda, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________NYERTES PROJEKTJEINK:http://osveny.hu/images/efop.jpgKonzorciumban megvalósuló projektek: