FacebookDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

REHABILITÁCIÓS ÜZEMET NYITOTTUNK BUCSÁN!

Alapítványunk 2014. július 1-el nyitotta meg Bucsán rehabilitációs üzemét. A bucsai Önkormányzat tulajdonában lévő volt könyvtár épületét kaptuk meg az Önkormányzattól, hogy a rehabilitációs foglalkoztatáshoz megfelelő környezetet tudjunk kialakítani. Sok segítséget kaptunk az induláshoz, ezúton is köszönet érte a bucsai Önkormányzatnak és Polgármester úrnak.

Kláricz János, Bucsa polgármestere elmondta, hogy a településen nagyon várták már az üzem nyitását, hiszen sajnos Bucsán is számos megváltozott munkaképességű személy él, akik eddig nem tudtak elhelyezkedni. Ezért nagyon örülnek, hogy helyben nyílik meg ez a rehabilitációs üzem, és az egyik legnagyobb foglalkoztató lesz a településen.

Ezután Bere Károly az Alapítvány alapítója és Hegedűs Zsolt ügyvezető köszöntötte a jelenlévőket, elmondták, hogy Makra Péterrel 15 éve hozták létre az Alapítványt, bemutatták annak tevékenységeit, majd ünnepélyesen átadták az üzemet.

Az üzemben közel 40 fő kezdi meg a munkát, elsősorban elektronikai alkatrészek összeszerelésével kezdenek foglalkozni, azonban ezen túl egyéb tevékenységeket is fognak végezni, az éppen aktuális munkáknak megfelelően: csomagolás, papírragasztás, válogatás, stb.

 

Névnap

Ma 2020. július 11., szombat, Nóra és Lili napja van. Holnap Izabella és Dalma napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________NYERTES PROJEKTJEINK:http://osveny.hu/images/efop.jpgKonzorciumban megvalósuló projektek: