FacebookDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

ÚJABB REHABILITÁCIÓS ÜZEMET NYITOTTUNK SARKADON!

2014. augusztus 15-én nyitotta meg Alapítványunk 5. rehabilitációs üzemét Sarkadon. A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Munkahelyteremtő pályázatának köszönhetően a sarkadi Önkormányzat tulajdonában lévő volt bölcsőde épületét újítottuk fel a támogatásból. A felújított üzem alkalmassá vált megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatásához. Az üzemben 40 fő megváltozott munkaképességű személy kezdi meg a munkát, jellemzően csomagolási, válogatási munkákat fognak végezni.

Az ünnepélyes átadáson meghívott vendégként részt vett Szarka Anikó, a Békés Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének igazgatója, Dr. Kovács József, országgyűlési képviselő, Bende Róbert Sarkad Város polgármestere, Dr. Mokán István és Mórocz Tibor alpolgármesterek.

Az Alapítvány részéről Bere Károly alapító és Hegedűs Zsolt, ügyvezető köszöntötte a vendégeket és a leendő munkavállalóinkat. Elmondták, hogy a sarkadi 40 fővel az Alapítvány foglalkoztatotti létszáma 420 főre növekedett, valamint Füzesgyarmaton ugyanezen pályázatból novemberre épül fel egy új üzemcsarnokrész, mely további 20 fő foglalkoztatását eredményezi.

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő gratulált az üzem megvalósításához. Elmondta, hogy a munka biztos jövedelem, fizetés, megélhetés, de azért is fontos, mert az érintettek kiszakadnak a munkanélküliség kilátástalan világából.

Balog Tibor intézményvezető reményét fejezte ki, hogy a munka valóban egy ösvény, esély, lehetőség lesz a foglalkoztatottaknak.

hír6 

Névnap

Ma 2020. július 11., szombat, Nóra és Lili napja van. Holnap Izabella és Dalma napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________NYERTES PROJEKTJEINK:http://osveny.hu/images/efop.jpgKonzorciumban megvalósuló projektek: