FacebookDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Friss hírek
A Joomla! csapat legfrissebb hírei

Dokumentum film

Az Ösvény Esélynövelő Alapítványról készült dokumentumfilm itt megtekinthető

Ajánló:

"A Viharsarokban, Füzesgyarmaton működik az Ösvény Esélynövelő Alapítvány, melynek története kicsit a rendszerváltozás utáni Magyarország története is. Az Alapítvány másfél évtizedes küzdelme a környéken élők munkalehetőségeinek, életesélyeinek növeléséről szól. A magukra talált, öngondoskodással ismerkedő emberek sorsa döbbenetes, megrázó, de felemelő is egyben. A dokumentumfilm azt a - ma még - ritka jelenséget mutatja fel, hogyan lehet a "semmi közepén", a látszólagos reménytelenség ellenére megmaradni, sőt tovább lépni...."


színes, magyar dokumentumfilm, 53 perc, 2013

rendező: Kínyó Ferenczy Tamás
operatőr: Nádorfi Lajos
producer: Kínyó Ferenczy Tamás

 
Befejeződött az Integrált Szociális Intézmény felújítása

2013. június 21-én átadásra került az Ösvény Esélynövelő Alapítvány felújított Integrált Szociális Intézménye.

Alapítványunk a „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” című DAOP-4.1.3/A pályázati kiíráson – a helyi Önkormányzat képviselő testületének hozzájárulásával - sikeresen szerepelt, így az Új Széchenyi Terv keretében 37.743.474 forint Európai Uniós vissza nem térítendő támogatásban részesült. A 39.729.973 forintos összköltségvetésű beruházásból az Alapítvány által működtetett Integrált Szociális Intézmény épületének felújítása valósulhatott meg. A beruházás 95%-os támogatást nyújtott, az 5% önerőt az Alapítvány finanszírozta.

 
Nyertes NRSZH pályázat - REHAB-12-TTF-0016

Alapítványunk az NRSZH által meghirdetett „Megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatatásának költségvetési támogatására” kiírt pályázaton eredményesen szerepelt.

A pályázat célja: A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához nyújtott költségvetési támogatás célja foglalkoztatásuk elősegítése, képzettségüknek és az egészségi állapotuknak megfelelő munkavégzés feltételeinek biztosítása, adaptációs készségük fejlesztése, az állapotukból adódó hátrányok kiegyenlítése tartós foglalkoztatás keretében, valamint a nyílt munkaerő-piacra való visszavezetése tranzit foglalkoztatás révén.

A nyertes pályázaton befogadott megváltozott munkaképességű létszám: 120 fő Ebből:

-          Tartós foglalkoztatásban érintett létszám: 90 fő

-          Tranzit foglalkoztatásban érintett létszám: 30 fő

 
Nyertes TÁMOP-2.6.2 pályázat

Alapítványunk sikeresen pályázott a TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0007 „Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése” pályázat keretében. A pályázat címe: Munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztése. A program során – az Alapítvány belső kapacitásának erősítése érdekében - a munkatársak fejlesztése valósul meg képzéssel, készségfejlesztéssel, szervezetfejlesztési terv kidolgozásával, valamint minőségirányítási rendszer bevezetésével. A programhoz kapcsolódóan alapvető irodai eszközök kerülnek beszerzésre.

 
Nyertes DAOP-4.1.3/A-11 pályázat

Alapítványunk sikeresen szerepelt a „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” pályázaton. A DAOP-4.1.3/A-11-2012-0048 „Infrastrukturális fejlesztés az Ösvény Esélynövelő Alapítványnál” című pályázat megvalósítása során szervezetünk Klapka utcai Integrált Szociális Intézménye kerül felújításra. A beruházás megvalósításával megfelelő környezetet tudunk biztosítani az ellátottaink számára az életvitelhez szükséges készségek fejlesztéséhez, valamint a szociális foglalkoztatáshoz.


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 8

Névnap

Ma 2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő és Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.

Támogatóink

Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________

NYERTES PROJEKTJEINK:http://osveny.hu/images/efop.jpgKonzorciumban megvalósuló projektek: