Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Friss hírek




Nyertes LEADER pályázat

„Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány fejlesztése megújuló energiaforrások alkalmazásával” című nyertes pályázat megvalósulása során, az Alapítvány rehabilitációs üzemében napelemrendszer kerül kialakításra, valamint a civil irodában a szolgáltatások nyújtásához informatikai eszközök kerülnek beszerzésre, továbbá az Alapítvány eddigi tevékenységét bemutató kiadványt készítünk. Az eszközbeszerzéssel a Civil Információs Pontként működő Civil Iroda szolgáltatási színvonalának javítását és a térségben működő civil szervezetek fejlődését segítjük elő.

 
Nyertes TÁMOP-1.1.1 pályázat

Alapítványunk sikeresen pályázott a TÁMOP-1.1.1-11/1-2012-0008 "Megváltozott munkaképességű emberek munkahelyeinek adaptációja" pályázat keretében. A pályázat címe: Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány Rehabilitációs üzemének technológiai fejlesztése. A beruházás során beszerzésre kerül egy PC vezérlésű habvágógép, valamint egy 160 tonnás energiatakarékos fröccsöntő gép.

 
SZJA 1%

Ha Alapítványunk tevékenységeit, célkitűzéseit Ön is fontosnak tartja, támogassa adója 1%-ával szervezetünket!

Adószámunk: 18381810-2-04

Tisztelettel köszönjük a kuratórium nevében.

 
FONTOS FELHÍVÁS

Teljes nyugdíjukat elvesztik és munkanélküli segélyhez is nehezen juthatnak azok a rokkantnyugdíjasok, akik eddig nem jelentkeztek be az egészségkárosodásukat ellenőrző állami felülvizsgálatra. 190 ezer rokkantnyugdíjat kapó ember közel felének még nyoma sincs, pedig már csak másfél hétig adhatnak életjelet magukról. Aki jelentkezik, jól járhat, és a legtöbbjüknek attól sem kell tartania, hogy teljesen egészségesnek találják őket.                      BŐVEBBEN ---->

2012. március 23.

 
NEFMI tájékoztató

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális Lakossági és Tájékoztatási Osztály által kiadott dokumentum, mely a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól szól.

Tájékoztató

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 8

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________



NYERTES PROJEKTJEINK:



http://osveny.hu/images/efop.jpg



Konzorciumban megvalósuló projektek: